ESTERS
Type of Industrial Design Project
When you enter Esters the first thing you’ll notice is the custom poured terrazzo countertop, followed by the wine racks that run the full height of it’s far walls and the stunning library ladder that rolls along them. We originally planned to use windows removed from another part of the building for the wine room, but when the property owner needed them somewhere else, we had perfect matches fabricated to maintain the intended look of the space.

With the high turnover rates of customers who stop by for a glass of wine and a quick bite, the new kitchen had to be perfect. In the end, Esters became a spot that is great on it’s own and the perfect place for those who are looking to have an appetizer while they wait for a table at the neighboring Cassia Bistro.